Leto sa láme – Bešeňová láme rekordy a má stále čo ponúknuť

05.08.2013 Liptovský Mikuláš

Bešeňová (OTS) – V GINO PARADISE Bešeňová to stále žije, počas prvého prázdninového mesiaca padali rekordy v návštevnosti. Júl bol plný športových a kultúrnych akcii. V auguste čaká návštevníkov spinning, Majk Spirit a H16, Fashion show s modelkami zo slovenského showbiznisu, vo vodnom raji sa budú lúčiť s letom hromadným jumpingom. 
Asi každý pozná vodný raj GINO PARADISE Bešeňová. Mnohí tam strávili najkrajšie letné chvíle, možno stretli nové letné lásky. Vodný raj ponúka skvelý relax a zábavu v 18 bazénoch a adrenalínové zážitky na 15 toboganoch a šmýkačkách. Okrem toho je tam komfortné ubytovanie priamo v areáli a množstvo reštaurácii a barov. Počas celého leta sa o zábavu stará profesionálny animačný tím.
Každý víkend prebiehajú v areáli rôzne športové a kultúrne akcie. Počas júla to bol jumping, spinning, tanečný víkend Deep dance, fitness akcie Nutrend fitness bikiny a fitness model, Zumba fitness master class, pokrstili sa nové plážové volejbalové ihriská v turnaji COQUI beach volejbal tour.
Počas prvého prázdninového mesiaca narástla návštevnosť GINO PARADISE Bešeňová o 60 % oproti minulému roku. Návštevníci si veľmi obľúbili novú zábavno-adrenalínovú zónu, bazén s morskými vlnami, rodinný vodný svet, ale plne obsadený je aj plážový volejbal. Jednoznačne skvelým ťahom boli víkendové akcie, ktoré život v areáli oživili.
V areáli to bude žiť aj počas augusta. Na návštevníkov čaká opäť spinning a jumping, ale aj Bažant radler minibus tour. Absolútnym bonbónikom bude koncert Majka Spirita a H16. V areáli nezabudli ani na dámy, tie si prídu na svoje počas beauty víkendu s Fashion show „mamy deťom“, kde bude návštevníkov celým programom sprevádzať čerstvá mamička Lucia Hablovičová.
 

Vyberte región